Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI Dosya Transfer Sistemi

Supsis AI ile dosyalarınızı aktarmak çok daha kolay! Hızlı ve güvenli hizmeti ile Supsis verilerinizi korur, en iyi çalışma için dosyalarınızı saklar.

Supsis AI

Kaliteli Hizmetin Sırrı: Dosya Transferi

Supsis AI çeşitli hizmetlerle donatılmış bir üründür. İletişim sürecini kolaylığını temel alan bu ürün, tüm kanalları tek platformda bir araya toplamasıyla öne çıkar. Bu doğrultuda kaliteli hizmetin her aşamasına ayrı bir özen gösterir. Dosya transferi de bu aşamalardan biridir.

İşletmeler sahip olduğu verilerin aktarımını yaparken en güvenli ve hızlı olan yolu tercih eder. Supsis, bunu sağlayan bir hizmettir. Dosya aktarımının en hızlı şekilde gerçekleşmesini amaçlarken verileri de korumayı ihmal etmez. Ekip içinde dinamik bir çalışma edinme, müşteriye doğru bilgi sunma ve kapsamlı bir hizmet sağlama amacıyla dosya aktarımı gerçekleşir. Bu, Supsis AI'nın daha sistemli ve bilgili çalışmasına yardımcı olurken müşterilerin de nitelikli bilgiye ulaşmasına imkan verir.

İletişimi ve İşbirliğini Güçlendiren Akıllı Platform!

Hızlı ve Etkili İletişim

Artan İşbirliği​

Verimli Bilgi Paylaşımı​

Uzaktan İletişimi Kolaylaştırma​

Supsis AI ile Dosya Transferi

İşletmenize ait dosyalar Supsis AI'a aktarılabildiği gibi bu aktarım Supsis içinde de gerçekleşir. Supsis panelinde ekip üyeleriniz birbirine dosya ileterek koordinasyon sürecini daha sağlam bir hale getirir. İş verimliliğini artıran bu paylaşım ekip üyelerinin daha etkili bir çalışma sunmasına yardımcı olur.
Supsis üzerinden iletilebilen bu dosyalar ayrıca entegrasyon sağlanan başka kanallar ile de aktarılabilir. WhatsApp toplu mesajında görsel, ses veya PDF dosyaları müşterilere iletilebilir.
Supsis'in etkili bir şekilde çalışmasını sağlayan bilgi akışı ilave edilen dosyalar ile genişletilebilir. Böylece Supsis hizmeti daha nitelikli bir hal kazanmış olur.

Dosya Transferi - Sıkça Sorulan Sorular 🧐

Görsel, ses, PDF ve diğer çeşitli dosya türlerini Supsis AI'a aktarabilirsiniz. Bu dosyalar işletmenizin işleyişine dair enformasyon sağlar.

Evet, Supsis AI verilerinizi güvenli bir şekilde aktarır ve korur. Dosya transferi sürecinde verilerinizin kaybolmasını veya ilgisiz kişilere ulaşmasını engelleyecek güvenlik önlemleri alınmıştır.

Evet, WhatsApp toplu mesajları aracılığıyla görsel, ses veya PDF dosyalarını müşterilere iletebilirsiniz.

Evet, dosya transferi özelliği Supsis AI'nın diğer iletişim ve entegrasyon özellikleriyle uyumlu bir şekilde çalışır. Bu sayede tüm iletişim kanallarınız tek bir platformda birleşir.

Supsis AI

Dosya Transfer Sistemi