Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI

WhatsApp Business API

Müşterilerinize daha hızlı ulaşmanın formülü Supsis AI ile sizinle! WhatsApp API toplu mesajları ile müşterilerinizi anlık olarak bilgilendirme fırsatın erişin!

WhatsApp Business API ile Herkese Merhaba!

Müşteri kitlenizin dinamiğini korumak, onları işletmenizin mevcut faaliyetleri hakkında bilgilendirmek e-ticaret alanında önemli bir hamledir. Fakat dijital dünyanın kazandığı hız söz konusu olduğunda bu hamleye ufak tefek ir Supsis AI dokunuşu şart olur.


SMS mesajından çok daha hızlı olan WhatsApp işletme mesajları müşterilerinize daha hızlı ulaşmanızı sağlar. Bilgilendirme ve pazarlama amacıyla iletilen bu mesajlar metin, görsel, ses, video ve PDF formatında olabilir.
Supsis AI, tek panelde tüm iletişim kanallarını bir araya getirme niteliğiyle WhatsApp Business API ile entegrasyon sağlar. Böylece toplu mesajlarınızı otomatik bir şekilde gönderme şansı elde edersiniz.


Üstelik Supsis bu kolaylığı sunarken mesajı ileteceğiniz kişileri gruplar halinde seçmeniz imkan verir. Oluşturduğunuz müşteri gruplarına Supsis paneli üzerinden toplu olarak mesaj iletmeniz mümkündür. Alışılmış mesaj yöntemlerinden daha hızlı olan WhatsApp Business API mesajı hem müşteri memnuniyetini hem de işletmenin bilinirliğini artırır.

Markalar neden WhatsApp ile çalışıyor?

2 milyarın üzerinde kullanıcı için müşteri hizmetleri ve diyalogsal e-ticaret imkanı sunan WhatsApp’ın lider İşletme Çözüm Sağlayıcısı

Popüler Kullanım

Her gün, WhatsApp ile, dünya genelinde 1,5 Milyar kişi şirketlere mesaj gönderiyor.

Markaya güven

WhatsApp kullanıcılarının %64’ü, WhatsApp’ın bir marka ile kişisel bağ oluşturmalarını sağladığını söylüyor.

Kolay Etkileşim

WhatsApp kullanıcılarının %68’i WhatsApp’ın bir şirket ile iletişim kurmanın en kolay yolu olduğunu düşünüyor.

İşiniz için hemen bir WhatsApp Business API alın!

Müşterilerinizle WhatsApp üzerinden sohbet başlatarak satışa dönen deneyimler yaratın!

7/24 Erişim Şansı

Supsis AI yapay zeka ile destekli hizmetlerine zaman sınırı koymaz. Günün dilediğiniz zamanında müşterilerinize toplu mesaj iletmeniz mümkündür. Ayrıca Müşterileriniz ihtiyaç halinde size ulaşabilir.

Müşteri Temsilcisi Verimliliğini Maksimize Edin

Çağrıların en az %50’sini mesajlaşmaya dönüştürün, müşteri hizmetleri verimliliğini Supsis AI WhatsApp Business API entegrasyonu ile en üst seviyeye çıkarın.

Adım Adım İşe Alıştırma Yardımı

Hesabınızı açmaktan ve HSM şablonlarınızı kaydettirmekten, müşteri katılımlarını ve etkileşimini artırmak için kullanım durumları hakkında danışmanlık sunmaya kadar, sizi tamamen kapsıyoruz.

Müşterilerinize WhatsApp ile Toplu Mesaj Gönderin

%95 okunma oranına sahip WhatsApp mesajları ile müşterilerinizi promosyon, teklif ve kampanyalarınız hakkında Supsis AI entegrasyonu sayesinde kolayca bilgilendirin.

Hazır Chatbot Şablonları

Müşterilerinizin sorularına anında ve otomatik şekilde cevap verebilmek için WhatsApp üzerinde hemen bir hizmetinize uygun chatbotu hayata geçirin. Bu özellik, Supsis AI WhatsApp Business API entegrasyonu ile sağlanmaktadır.

Müşterilerle Diyaloğunuzu Arttırın

Supsis AI WhatsApp Business API entegrasyonu ile müşterilerinizle olan diyaloğunuzu 3 kata kadar artırma imkanı elde edin ve satışlarınızı dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması ile yönetin.

WhatsApp Business API Hakkında Sıkça Sorulan Sorular 🧐

WhatsApp Business API, Meta tarafından orta ve büyük ölçekli işletmeler için geliştirilmiş bir arayüzdür. İşletmelere sınırsız mesaj alıp yanıtlama imkanı sunar ve müşteri iletişimini optimize eder.

 

  • WhatsApp Messenger: Kişisel kullanım için.
  • WhatsApp Business Uygulaması: Küçük işletmeler için ek iş araçları sunar.
  • WhatsApp Business API: Orta ve büyük işletmeler için gelişmiş özellikler ve otomasyon sunar.

WhatsApp Business API’nin maliyetleri, Supsis AI tarafından sağlanan barındırma ücreti ve Meta'nın sohbet tabanlı fiyatlandırmasını içerir. Fiyatlar, kullanıcı başlatmalı ve işletme başlatmalı sohbetlere göre değişir. Supsis AI, avantajlı paketler ve 7 günlük ücretsiz deneme imkanı sunar.

Supsis AI’nin sunduğu özel tekliflerden ve 7 günlük ücretsiz deneme fırsatından faydalanarak WhatsApp Business API’yı kullanmaya başlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Supsis AI ile iletişime geçin.

Supsis AI

Whatsapp Business APİ