Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI ile sosyal medyada kusursuz iletişime sahip olun! Instagram iletilerinizi tek bir noktadan yönetin, etkileşiminizi koruyun. Supsis ile siz de müşterilerinizi en kaliteli şekilde karşılayın!

Supsis AI

Mesaj Sürecinde Müşterilerinizi Kaybetmeye Son!

Instagram, müşteri kitlesinin yoğun olarak bulunduğu bir kanal. Bu kanal, işletmeniz için bir pazarlama ve bilgilendirme aracıdır. Fakat sahip olduğu aktiflik bu kanalın düzgün bir şekilde yönetilmesinin önüne geçer. Bu konuda ise Supsis AI size yardımcı olur. Supsis AI, tüm iletişim kanallarını tek platform üzerinden kontrol etme imkanı sunar. Bu esnada Instagram kanalınızda gerçekleşen faaliyetlerin takibini de sağlar. İşletme hesabınıza iletilen mesaj ve yorumları sizin için inceler, uygun olan yanıtı otomatik olarak sunar.

Supsis AI ile Verimli Çalışma

Birden fazla iletişim kanalına sahip olan işletmeler bu kanalların yönetiminde zorluk yaşar. Fakat Supsis AI tek panel üzerinden sağladığı yönetim ile bunun önüne geçer. Instagram entegrasyonu ile bu uygulamada meydana gelen her eylem Supsis panelinde takip edilebilir.
Mesajlar ve yorumlar da Supsis üzerinden yanıt bulur. Bu sayede sosyal medya hesaplarınızın şifresini paylaşmak zorunda kalmazsınız. Supsis AI ile entegre olan her kanal gibi Instagram da güvenli bir şekilde yönetilir. Hem işletmenizin hem de müşterilerinizin memnuniyetini artıracak bir hizmete imza atılır.

Kesintisiz Akıllı İletişim!

Instagram yoluyla size ulaşmayı isteyen müşterileriniz zaman dilimi fark etmeksizin yanıtsız kalmaz. Mesajları karşılık bulurken gönderilerinize yaptıkları yorumlar da yanıtlanır. Bu Supsis AI hizmeti sadece müşterinin memnuniyetini artırmakla kalmaz.

İşletmenizin sosyal medyadaki kimliğini koruyan bu hizmet kitlenizin iletilerini denetimden geçirir. Bu sayede olumsuz ya da hakaret içerikli yorumlar hesabınızdan otomatik olarak vakit kaybetmeden kaldırılır. 

Bu pratik, çalışkan sistem ile Instagram’da başarıyı yakalarsınız. Müşteri ilişkilerinizi iyileştirir, sosyal medya kanallarınız ile satışlarınızın artmasını sağlarsınız. Kolay entegrasyon sistemi ile Supsis AI bu süreçte hep yanınızda olur, kalitesini sizinle paylaşır.

Instagram Entegrasyonu ile Hiçbir Müşteriniz Cevapsız Kalmaz!

Supsis AI paneli üzerinden sağlanan entegrasyon sonrasında Instagram hesabınızda gerçekleşen faaliyetleri bu panelde kontrol etmeniz ve yönetmeniz mümkündür. Bu entegrasyonu özel kılan şey ise Instagram iletileri için sağladığı analizdir. 

DM (özel mesaj) ya da yorum fark etmeksizin, hesabınıza gelen her ileti yapay zekanın analizinden geçer. Chatbot sisteminin aktif olduğu bu süreçte mesaj olumlu, olumsuz ya da spam içerik olarak incelenir. Belirlediğiniz koşula göre eylem gerçekleşir ve ileti karşılık bulur. 

Olumlu mesajlar müşterinin talebini karşılayan uygun yanıtlar alır. Olumsuz içerik taşıyan iletiler ise eğer argo ya da reklam içeriyorsa silinir. Şikayetler ise müşteri memnuniyetini iyileştirmek için uygun olan cevap ile karşılanır. Bu sayede Instagram iletişim süreci planlı bir şekilde yönetilmiş olur.

Supsis AI İnstagram Entegrasyonu: Sıkça Sorulan Sorular🧐

Supsis AI, birden fazla Instagram hesabını aynı panel üzerinden yönetmenize olanak tanır. "Entegrasyonlar" kısmında Instagram butonuna tıklayarak birden fazla hesap ekleyebilir ve hepsini tek bir yerden kontrol edebilirsiniz.
Evet, Supsis AI kullanıcı destek hizmetleri sunar. Herhangi bir sorun ya da sorunuz olduğunda destek ekibine başvurabilir ve yardım alabilirsiniz.

Supsis AI, mesajlara hızlı ve uygun yanıtlar vererek müşteri memnuniyetini artırır. Ayrıca, yorumları otomatik olarak yanıtlar ve olumsuz içerikli yorumları yönetir, böylece sosyal medya üzerindeki etkinliğinizi artırır.

Supsis AI, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Entegrasyon işlemleri ve panel üzerindeki yönetim oldukça basit ve anlaşılır bir şekilde tasarlanmıştır.

Supsis AI

İnstagram Entegrasyonu