Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI

Toplu Mesaj Gönderimi

Müşterilerinize aynı anda ulaşmanın tadını Supsis AI ile çıkarın! Toplu mesaj gönderim hizmeti ile Supsis iletilerinizi müşterilerinize en hızlı şekilde ulaştırır. Müşteri ağınız bu sayede sizden her zaman haberdar olur! 

Toplu Mesajlar ile Sesinizi Herkese Duyurun!

 

İşletmenizin çeşitli faaliyetlerini müşterilerinize duyurmak istediğinizde Supsis AI size yardımcı olur. Gerçekleştirdiğiniz etkinlikler, indirimler ve daha birçok eylem daha geniş müşteri kitlesine ulaştığı takdirde büyük kazançlara imza atar. Bunun için ise zaman kaybetmeden tüm müşterilerinizi bilgilendirmeniz gerekir. Toplu mesaj gönderimi bu konuda oldukça etkili bir işlev gösterir.

 

Belirlediğiniz müşteri gruplarına aynı anda bilgi akışı sağlayan bu hizmet WhatsApp kanalı ile pratik bir şekilde gerçekleşir.

Hem Pratik Hem Hesaplı!

Toplu mesajlar belli ücret karşılığında iletilir. Bütçenize uygun fiyatlandırma seçenekleri ile sunulan toplu mesajlar komisyonun dahil olduğu ücretlendirme planları ile sunulur. 

Bu sayede uygun fiyatlar ile toplu mesaj iletebilir ve müşterilerinizi bilgilendirebilirsiniz. 

Aynı Anda Binlerce Kişiye Ulaşın!

WhatsApp API toplu mesajları SMS yönteminde çok daha hızlı ve niteliklidir. Aynı anda binlerce kişiye mesaj göndermeyi mümkün kılan bu kanal fotoğraf, video, ses veya belge gibi farklı türlerde iletilerin aktarımını da mümkün kılar.

Müşteri etkileşimin artıran ve marka kimliğini güçlendiren bu mesajlar işletmenizin mevcut ağını korurken daha da genişlemesini sağlar. Toplu mesajlar müşteri gruplarını bilgilendirirken pazarlama faaliyetlerine de davet eder. Bu sayede mesajın iletildiği her kullanıcı alışveriş sürecine adım atacak potansiyel tüketici konumuna ulaşır.

Supsis 

Supsis AI ile Toplu Mesaj Göndermek Çok Kolay! 

İşletmenizin belirli faaliyetlerini müşterilerinize bildirmek için kullanacağınız toplu mesaj yöntemi Supsis AI üzerinden iki farklı şekilde sağlanır.

WhatsApp Business API aracılığıyla iletilen toplu mesajlar aynı anda binlerce kişiye ulaşır. Mesajın içeriği farklı dosya türlerinden oluşabilir. Daha da önemlisi bu kanal ile sunulan mesajlar yasal sınırlar çerçevesinde hazırlanır. WhatsApp API hem sizin marka güvenliğinizi hem de müşterinin deneyimini ön plana alarak güvenli bir mesaj sistemi sunar.

Toplu mesaj iletimi için bir diğer yol ise WhatsApp QR seçeneğidir. Yoğun bir müşteri kitlesine geniş içerikli mesajlar göndermeyi mümkün kılan bu kanalın AI'dan farkı yasal sınırlar ile hareket etmemesidir.

Toplu Mesaj Gönderimi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular 🧐

Toplu mesaj gönderimi, belirlediğiniz müşteri gruplarına WhatsApp API üzerinden aynı anda mesaj iletilmesiyle gerçekleşir. Bu hizmet, geniş bir müşteri kitlesine fotoğraf, video, ses veya belge gibi farklı türlerde içerik göndermeyi mümkün kılar.
WhatsApp API aracılığıyla toplu mesaj gönderirken, metin mesajlarının yanı sıra fotoğraf, video, ses ve belge gibi farklı dosya türlerini de iletebilirsiniz.
Supsis AI üzerinden toplu mesaj gönderimi iki şekilde sağlanır: WhatsApp Business API ve WhatsApp QR. WhatsApp Business API, yasal sınırlar çerçevesinde hareket ederken, WhatsApp QR daha esnek bir kullanım sunar.
Toplu mesaj gönderimi, müşteri etkileşimini artırır, marka kimliğini güçlendirir ve geniş bir kitleye ulaşmanızı sağlar. Ayrıca, müşterilerinizi indirimler, etkinlikler gibi işletme faaliyetlerinizden haberdar ederek satış potansiyelinizi artırabilirsiniz.

Supsis AI

Toplu Mesaj Gönderimi