Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI

Yapay Zeka (ChatGPT) 

Manuel çalışmaya son! Supsis AI ile yapay zeka en büyük yardımcınız olacak! Hızlı ve pratik bu sistem ile siz de başarıyı yakalayacaksınız!

Tüm Entegrasyonlarda Yapay Zeka!

İnstagram

Messenger

Whatsapp Business

Web Site

Telegram

Facebook

Geliştirilmiş Destek Performansı İçin Yapay Zeka Desteği

Supsis AI, tüm iletişim kanallarını tek platform üzerinde bir araya getiren işlevsel bir üründür. Bu ürün çeşitli entegrasyonları ile iletişim sürecinin daha verimli bir hale gelmesini sağlar. Yapay zeka da kanalların entegrasyon kurduğu bir özellik olarak karşımıza çıkar. ChatGPT-4, Supsis'in kaliteli bir hizmet için sunduğu yapay zeka sistemidir.


Müşterilerinizden gelen iletilerin hızlı ve doğru bir şekilde cevaplanması, kesintisiz bir hizmet sağlanması için yapay zeka faaliyet gösterir.


WhatsApp, Instagram, Messenger, Telegram, web siteniz ve daha birçok dijital kanalda yapay zeka rol alır. Üstlendiği bu rol ile iletişimin daha kaliteli bir seviyeye ulaşmasını amaçlar. Müşterilerin hızlı bir şekilde taleplerine karşılık bulmasına yardımcı olan yapay zeka iletişim kanallarının manuel sürecinde gerekli olan pek çok şeyi tek başına gerçekleştirerek etkili bir sürece imza atar.

Maillerinizi Sizin İçin Yapay Zeka Kontrol Etsin!

Manuel çabayı ortadan kaldıran yapay zeka sistemi mail oluşum ve aktarım sürecinde de size yardımcı olur. Bünyenize gelen mailler yapay zeka tarafından incelenir. Analiz edilen bu iletilere karşılık uygun olan yanıt da yine yapay zekanın becerileri ile hazırlanır. İletişim sürecini dinamik tutmak adına yapay zeka bu görevi üstlenerek işletmeniz için mail oluşturur. Müşterilerinizin taleplerine karşılık veren veya onları bilgilendirmek üzere hazırlanan bu mailler yapay zeka ile çok daha hızlı bir biçimde oluşturulur.

İçerik bakımından kendisine verilen komutlar doğrultusunda zengin ve etkileyici bir mail hazırlayan yapay zeka çalışanın sorumluluğunu alarak birden fazla mail süreci ile aynı anda ilgilenir.

Selam, Fiyat nedir
Canlı destek hizmetiniz bulunuyor mu?
Merhaba ben Supis AI Asistanınız .
Canlı destek hizmetimiz mevcut . Fiayat: 1500₺
2 dakika önce
Çoklu Dil Desteği

Otomatik Dil Çevirisi ile Yapay Zekaya Engel Yok!

Dil bariyeri Supsis AI için hiçbir zaman engel olmamıştır. Supsis AI sunduğu otomatik dil çeviri hizmeti ile müşterilerinden gelen talebi her zaman hangi dilde olursa olsun karşılanmıştır. Yapay zeka sistemi de bu çeviri sürecinde önemli bir rol üstlenir. ChatGPT-4 sayesinde müşterilerinizin iletilerindeki dil herhangi bir komuta ihtiyaç duyulmadan tercüme edilir. Otomatik olarak işleyen bu süreç hızlı bir şekilde gerçekleşir. 

Tonu ve dili ayarlayın

Önemli noktaları vurgulayın

Dilbilgisi ve yazımı düzeltin

İş Hayatında Verimlilik İçin Supsis AI ile Entegre Yapay Zeka Çözümleri

Yapay zeka iş hayatının verimliliği artıran, süreçlerini kolaylaştıran bir üründür. Fakat bunun için onu en iyi biçimde kullanmanız gerekir. Supsis AI bünyesindeki yapay zekayı ustaca kullanır. Tek panelde topladığı tüm iletişim kanallarında pratik bir süreç başlatmak için yapay zekayı entegre etme özelliği sunar. Bu sayede iletişim kanallarında ihtiyaç duyulan hız ve kapsamlı hizmet ortaya çıkar.

Yapay Zeka ile Personel İhtiyacını Azaltan Çözümler

Supsis AI, yapay zekanın iş sürecinde büyük değişikliklere imza attığını kanıtlamıştır. Hizmet verdiği büyük firmalar arasında bir tanesi iletişim sürecinin dinamikliğini korumak adına yaklaşık 60 tane personele ihtiyaç duyuyordu. Bu ihtiyaca rağmen ortaya koyulan işin niteliği ne yazık ki çok yüksek sayılmazdı. Fakat Supsis AI yapay zeka sistemi ile süreci devraldığında büyük bir iyileşme yaşandı. Yapay zeka, 60 kişinin gerçekleştirdiği faaliyeti tek başına kusursuza yakın bir biçimde yapmaya başladı.

Yorulmaz Yapay Zeka ile Tanışın

Supsis AI, yapay zeka sistemiyle iş süreçlerinize kolaylık kazandırırken başarılı bir sonucun da elde edilmesini sağlar.

Supsis AI; yorulmayan, sistemli bir biçimde çalışan, geniş bir hizmet sunan yapay zeka sistemi ile iletişim sürecine ihtiyaç duyduğu dinamiği kazandırır.

Kaliteli, kesintisiz ve etkili hizmet için Supsis AI aranan isimdir. Siz de yapay zekanın eşsiz kolaylıklarından faydalanmak istiyorsanız Supsis AI ile tanışmaya hazır olun. Başarı, hiç bu kadar hızlı olmamıştı! 

Supsis AI

Sıkça Sorulan Sorular

Supsis AI

Yapay Zeka ChatGpt