Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Hazır İçerik ile Kimse Cevapsız Kalmasın!

Supsis AI ile hazır içerik oluşturmanın farklı yolları vardır. Supsis paneli üzerinden gerçekleşen bu süreç sonucunda müşterilerinize en iyi hizmeti vermeniz garantidir. Müşterilerinizin taleplerini otomatik olarak karşılayacak içerikleri oluştururken faydalanacağınız araçlar;

Hazır İçerik Yönetim Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Supsis AI, bütün özellikleriyle kaliteli bir hizmeti ortaya koyar. İletişim sürecinin daha dinamik ve hızlı hale gelmesini sağlayan bu özellik ise kolay kullanımının yanında birçok avantaj da sunar. Belirli, müşteri memnuniyetini sağlayacak kalıp içerikleri daha şık biçimde sunan bu özellik ile daha verimli bir iletişim sürecine imza atarsınız.

Hızlı ve kaliteli iletişim için siz de Supsis AI ile tanışın, başarının tadını çıkarın!

Supsis AI

Hazır İçerik ile Her Şey Daha Kolay!

Müşterilerinizin anlık taleplerine karşılık ulaştığı otomatik yanıtlar Hazır İçerik ürünüdür. Hızlı ve yerinde verilen cevaplar Supsis AI’nın yapay zeka sistemiyle müşteriye sunulur. Fakat öncesinde hangi talebe karşılık hangi yanıtın verileceği belirlenir.

Supsis AI, size kendi içeriklerinizi hazırlama imkanı sunar. “Merhaba, hoş geldiniz, size nasıl yardımcı olabiliriz, lütfen bekleyin, anlayışınız için teşekkür ederiz.” gibi cümleler otomatik mesajlaşmada çoğunlukla kullanılan kalıplardır.

Merhaba, Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Otomatik cevaplar, müşteri hizmetlerinde zaman kaybını önleyen ve hata yapılmasının önüne geçen bir sistemdir. Bu eylemi besleyen yapay zeka sisteminin yanı sıra hazır içerik de ayrı bir önem taşır. İletişim süreci aktif edilmeden önce hazırlanan veya işletmenin yaşadığı gelişmelere paralel olarak eklenen bu içerikler hızlı ve pratik bir sürecin temelini atar.

Müşterilerin sıklıkla karşılaştığı kalıplar nazik bir iletişimin inşa edilmesini sağlar. İletilen taleplere karşı duyarlı bir yaklaşım sergilenmesini sağlayan bu içerikler süreci yönetmek için oldukça idealdir. Müşterilerinizin memnuniyetini korurken yaşadıkları soruna da çözüm bulur. Bu sayede konuşan kişi her ne kadar yapay zeka olsa da müşteri canlı bir deneyim yaşar.

Supsis AI Hazır İçerik Sistemi: Sıkça Sorulan Sorular🧐

Supsis AI Hazır İçerik Yönetimi, müşterilere hızlı ve doğru yanıtlar sunarak zamandan tasarruf etmenizi sağlayan bir sistemdir. Bu sistem, otomatik yanıtlarla müşteri taleplerine anında karşılık verir.
Zaman tasarrufu sağlar, tutarlı ve doğru yanıtlar sunar, müşteri memnuniyetini artırır, eğitim sürecini kolaylaştırır, hata payını en aza indirir ve çok dilli destek sağlar.
Supsis AI paneli üzerinden “#”, “Tab” ve “CTRL” tuşları kullanılarak hazır içerikler oluşturulabilir ve kaydedilebilir. Bu içerikler, otomatik olarak müşterilere sunulur.
“Merhaba, hoş geldiniz, size nasıl yardımcı olabiliriz, lütfen bekleyin, anlayışınız için teşekkür ederiz.” gibi cümleler yaygın olarak kullanılır. Bu ifadeler işletmenize özgü hale getirilerek özelleştirilebilir.

Supsis AI

Hazır İçerik Sistemi