Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI

Sohbet Balonu Özelleştirme

Müşterilerinizle gerçekleştireceğiniz sohbet sürecini renklendirmeye ne dersiniz? Supsis AI’nin size sağladığı desteği kişiselleştirmeniz mümkün!

Keyifli Sohbet Deneyimi Supsis AI’de!

Sohbet Balonu Özelleştirme özelliğiyle sohbet sürecinize özgünlük katabilirsiniz. Supsis AI aracılığıyla kullanacağınız Sohbet Balonu; renk, boyut ve tasarım seçenekleri ile çok daha etkileyici bir forma kavuşur.  Sohbetinizin zenginleşmesini sağlar. 

Canlı Destek Sisteminin faaliyette bulunduğu esnada karşınıza çıkan Sohbet Balonu kaliteli iletişime imza atarken bunu sizin tasarımınız çerçevenizde yapar. Dileğinize göre şekillendirebileceğiniz bu alan ister marka renklerinizi taşır isterseniz de yalın bir tasarım ile işlev gösterir.

supsup (1)

Supsis AI Sizinle Her Yerde!⚡

Supsis AI, responsive bir yapıya sahiptir. Bu, Supsis’e her iletişim cihazı üzerinden ulaşabileceğiniz anlamını taşır. Tüm iletişim kanallarını tek platformda bir araya getiren Supsis AI, iletişimin olduğu her yerdedir. Mobil uygulaması ile her zaman cebinizde olan Supsis AI, bilgisayar ve tablet vasıtasıyla tarayıcıda da hizmet verir. Bu esnada ise Sohbet Balonu kaliteli işlevini her cihazda gösterir. Çok kanallı müşteri hizmeti sunan Supsis AI, bu özelliğiyle müşterilerine kişiselleştirilmiş bir deneyim armağan eder.
Supsis Ai

Supsis AI Sohbet Balonu ile Size Neler Kazandırır?

Sohbet Balonu, Supsis AI’nın sizler için hazırladığı birçok kolaylıktan biridir. Sohbetlerinizi daha canlı ve dinamik hale getiren bu kişiselleştirme özelliği sayesinde müşteri ilişkilerinizi iyileştirirken daha verimli bir  sürecine imza atarsınız. 

Sohbet Balonunuzu Özelleştirelim!

İletişimde devrimsel niteliklere imza atan Supsis AI, hizmetlerini gelişmiş panelinde sunar. Sohbet Balonu’nu özelleştirmek için de bu donanımlı panele giriş yapmak gerekir. Supsis, yalın ve anlaşılır bir tasarım taşır. Kullanıcı deneyimini her açıdan iyileştirmeye önem veren bu ürün Sohbet Balonu için de kolay bir kullanıma sahiptir. 

Supsis AI panelinde yer alan “Ayarlar” özelleştirme sürecinin ilk adımını oluşturur. Bu süreci “Sohbet Balonu Ayarları” takip eder. Etkili ve hızlı bir kullanım için sınıflandırılmış olan Supsis ayarları renkli bir sohbete imza atmanızı sağlar. 

Bu kısımda bulunan “Sohbet Balonu Özellikleri” ve “Sohbet Teması Ayarları” Sohbet Balonu’nuzu özelleştirmenize yardımcı olur. Renk, boyut, tasarım gibi detayları kapsayan bu kişiselleştirme müşterilerin daha etkili bir deneyim yaşamasını sağlarken sizin de dijital kimliğinizi Supsis AI ile sergilemenize imkan verir.

Renkler ve Marka Kimliği

Supsis AI, etkileyici hizmetini sizinle paylaşırken marka kimliğinizi korumanıza fırsat verir. Ürünümüzü kullanırken sınırları belirleyen siz olursunuz. Canlı destek ya da Chatbot hizmeti fark etmeksizin kullandığınız her özelliğimizde sizin belirlediğiniz kurallar geçerlidir. Sohbet Balonu Kişiselleştirme sürecinde de kimliğinizi yansıtmanız mümkündür. İletişim esnasında nasıl rahat hissediyorsanız bunu Sohbet Balonu ile renklere taşıyabilirsiniz. 

Müşteri Memnuniyetinizde Yükseliş

Kişiselleştirilmiş hizmet, müşteri sadakatini artıran ve bağlılığını güçlendiren bir durumdur. Supsis AI, size Sohbet Balonu özelleştirme fırsatı vererek müşterileriniz ile olan iletişiminizin daha da sağlamlaşmasında rol oynar. Marka kimliğinizi ilan ettiğiniz özelleştirilmiş balon vasıtasıyla müşterileriniz “sizinle” konuştuğunu hisseder. Böylece işletmeniz karşısındaki bağlılığı pekişir. 

Rakiplerinizin Önüne Geçmeye Hazır Olun!

Kişiselleştirilmiş hizmet, müşteri sadakatini artıran ve bağlılığını güçlendiren bir durumdur. Supsis AI, size Sohbet Balonu özelleştirme fırsatı vererek müşterileriniz ile olan iletişiminizin daha da sağlamlaşmasında rol oynar. Marka kimliğinizi ilan ettiğiniz özelleştirilmiş balon vasıtasıyla müşterileriniz “sizinle” konuştuğunu hisseder. Böylece işletmeniz karşısındaki bağlılığı pekişir. 

Sohbet Balonu Özelleştirme Sistemi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Supsis AI paneline giriş yaptıktan sonra "Ayarlar" sekmesine tıklayın. Ardından "Sohbet Balonu Ayarları" bölümüne giderek renk, boyut ve tasarım gibi özellikleri isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Supsis AI, bilgisayar, tablet ve mobil cihazlarda kullanılabilir. Responsive yapısı sayesinde her cihazda en iyi kullanıcı deneyimini sunar.
Evet, Sohbet Balonu’nu marka kimliğinize uygun renklerle özelleştirebilirsiniz. Böylece, markanızın görsel dilini müşterilerinizle olan iletişime yansıtabilirsiniz.
Hayır, Supsis AI paneli kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Özelleştirme işlemi kolayca yapılabilir ve detaylı ayarlar için basit adımlar izlenir.
Sohbet Balonu özelleştirme, Supsis AI'nın sunduğu temel hizmetler arasında yer alır ve ek bir ücret talep edilmez.

Supsis AI

Sohbet Balonu Özelleştirme