Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI

Otomatik Dil Çeviri Sistemi

Başarınızı global boyuta taşımak artık çok daha kolay! Supsis AI, Otomatik Dil Çeviri Sistemi ile her dilde var olmanızı sağlıyor. Müşterileriniz ile aranızdaki dil bariyerine veda etmeye, sınırsız iletişimi karşılamaya hazır olun!

Supsis AI Otomatik Dil Çeviri Sistemi ile Dil Engellerine Veda Edin!⚡

Dijital pazar her geçen gün gelişiyor. Bu gelişimin farkında olan Supsis AI, kalitenizi dünya ile paylaşmaya karar verdiğinizden andan itibaren sizin yanınızda olur. İhracat faaliyetlerinizin en iyi şekilde gerçekleşmesi ve artış göstermesi için dil bariyerlerini aşan bir müşteri desteği sunar.

Supis AI

Uluslararası Başarı Supsis AI ile Mümkün!

Uluslararası ticarette Supsis AI en büyük yardımcınız. Otomatik dil çeviri sistemi ile müşterilerinize kaliteli iletişim sunmanıza imkan veren Supsis ihracat faaliyetlerinizin iyileşmesini sağlar. Dil engellerinin önüne geçen Supsis AI hizmeti ile çok daha geniş bir müşteri kitlesine sahip olma fırsatı yakalarsınız.  Yapay zeka destekli çözümler sunan Supsis AI bu kalitenin dünyanın her noktasına ulaşmasını hedeflemektedir. Bu doğrultuda ise küresel pazarda yer almak isteyen size en verimli hizmeti sunar. Dil bariyerlerini aşarak faaliyet gösteren Supsis ile ticarette yükselirsiniz. 

Gizliliği Koruyun

Supsis AI, sunduğu müşteri hizmetlerinde güvenliği hiçbir zaman arka plana atmaz. Bu önceliğini çeviri sırasında da korur. Otomatik sağlanan çeviride müşterilerinizin iletilerinde yer alan kişisel bilgiler güvence altında tutulur. Bu sayede yabancı müşteriler işletmeniz ile rahatlıkla iletişime geçer. 

Sınırsız Kültürel Bağlantılar

Otomatik bir şekilde çeviri sunan Supsis AI, alışılmış basit çevirilerin ötesine geçerek kültürel detaylar çerçevesinde ilerler. Farklı dilde irtibat sağlayan müşterilerin taleplerine doğru ve uygun bir karşılık vermek için çeviri esnasında onların kültürel değerlerini ön plana alarak iletişim kurar. Böylece sınırsız kültürel bağlantıya sahip olursunuz.  

Hızlı ve Sorunsuz İletişim

Supsıs AI, hızlı ve kesintisiz bir iletişim sunar. Bu nitelikleri çeviri sürecinde de korunur. Herhangi bir komuta ihtiyaç duymadan, yalnızca iletinin yazıldığı dili algılayarak çeviri sağlayan Supsis müşteriye dünyanın neresinde olursa olsun hızlı ve hata payı düşük bir hizmet sunar.

Çok Dilli Destek

İhracat sürecinde birçok dil ile karşılaşabilirsiniz. Fakat Supsis AI kullanırken bu konuda endişe duymanıza gerek yoktur. Çünkü Supsis geniş dil ağı ile her dilden talebe cevap verebilir. Otomatik sağlanan bu çeviri sistemi pek çok dilde faaliyet göstererek size yardımcı olur. 

Otomatik Dil Çeviri Sistemi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular 🧐

Supsis AI, müşterinizin ilettiği mesajın dilini otomatik olarak algılar ve bu mesajı hızlı bir şekilde tercih ettiğiniz dile çevirir. Bu işlem, herhangi bir komut gerektirmeden tamamen otomatik olarak gerçekleşir.

 

Supsis AI, geniş bir dil ağına sahiptir ve dünya çapında kullanılan birçok dili destekler. Bu sayede, küresel çapta farklı dillerdeki müşterilere hizmet verebilirsiniz.

 

Supsis AI, yapay zeka destekli bir çeviri sistemidir ve hata payını en aza indirir. Kültürel detayları da göz önünde bulundurarak doğru ve etkili çeviriler sunar.

 

Supsis AI'nin sunduğu çok dilli destek sayesinde, ihracat faaliyetlerinizi genişletebilir ve uluslararası pazarda daha fazla müşteriye ulaşabilirsiniz. Bu da işletmenizin küresel başarıya ulaşmasına yardımcı olur.

Raporlar, belirlediğiniz zaman dilimlerine göre otomatik olarak hazırlanır. Günlük, haftalık, aylık veya belirli bir tarih aralığı için raporlar oluşturabilirsiniz. Bu sayede performansınızı sürekli olarak takip edebilirsiniz.

Supsis AI

Otomatik Dil Çeviri