Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI

Anlık Bildiri Sistemi

Supsis AI, bütün iletişim kanallarını tek platform üzerinde bir araya getirir. Böylece bu kanallara gelen iletilerden haberdar olmanızı sağlar. Üstelik bunu hem tarayıcı hem de mobil uygulaması ile yapar!

 
SUPSİS AI

Anlık Bildirim ile İletişim Sürecini Kontrol Edin!

İşletmenize ait birçok iletişim kanalı mevcuttur. Bu kanalların her biri sizin müşterilerinize ulaşmanızı sağlar. Fakat birden fazla olan bu kanalların yönetimi müşteri kitleniz arttıkça zorlaşmaya başlar. Supsis AI ise bu sorunu ortadan kaldırır. 

Tek panelde tüm kanallarınızı toplayan Supsis, bu kanallarda gerçekleşen faaliyetlerden haberdar olmanıza yardımcı olur. Dağınık bir sistemi düzenli hale getiren Supsis, bildirimleri kendi bünyesinde size sunar. Ayrıca Supsis sizin komutunuz doğrultusunda bu bildirimlere dönüt sağlar. 

Müşterilerin mesaj ve yorumlarına yapay zeka sistemi sayesinde uygun olan yanıtı sunar. Sizin için süreci daha kolay bir hale getirirken müşterileriniz ile aranızdaki dinamiği korur.

Anlık Bildirim Sistemi Size Ne Kazandırır?

Tüm kanalları tek platformda bir araya getiren Supsis AI, onlara ait olan bildirimleri size anlık olarak iletir. İşletmenize ait olan herhangi bir kanalda gerçekleşen her eylem Supsis paneli üzerinden size ulaşır. Tarayıcıda ve mobil uygulamada da aynı anlık hizmeti veren ürünümüz alışılmışın dışında daha kolay bir bildirim sistemi sunar. 

Anlık bildirim sistemi, müşterileriniz ile bağlantınızı diri tutar. Zaman kaybetmeden haberdar olduğunuz talep ve sorunlara hızlı bir şekilde karşılık verme fırsatı yakalar, etkili bir iletişime imza atarsınız.

Anlık Bildirim ile Supsis AI Sizinle!

Müşteri hizmetlerinde devrim niteliği taşıyan Supsis AI, bildirimlerinizi takip etmenizi sağlayarak sizlere planlı bir iş süreci sunar. Müşterilerinizden her zaman haberdar olmanıza yardımcı olan ve anlık olarak size ulaşan bildirimler ile işletmeniz daha hızlı ve dinamik bir hale bürünür. 

Siz de Supsis AI’nın etkileyici hizmetinden faydalanmak istiyorsanız, biz buradayız, sizi bekliyoruz. Supsis ile başarıyı yakalamaya hazır olun!

Kaçmayan Bildirimler

Anlık Bildirimlerden Nasıl Faydalanabilirsiniz?

İşletmenizin dijital bünyesinde gerçekleşen her detay bildirim olarak size ulaşır. Supsis AI ise bu sürecin dağınık bir şekilde ilerlemesini engelleyerek size en düzenli ve hızlı haliyle sunar. 

Mobil Bildirimler

Supsis AI, mobil uygulamaya sahip bir üründür. Mobil cihazınıza yükleyeceğiniz bu uygulama sayesinde iletişim kanallarınızdaki her bildirim size ulaşır. WhatsApp, Instagram, Messenger ve daha birçok iletişim kanalına gelen bildirimlere Supsis AI vasıtasıyla toplu olarak ulaşmanız mümkündür. Üstelik bu bildirimler mobil uygulamanız açık olmasa bile size iletilir. 

01
Tarayıcı Bildirimleri

Web tarayıcınızda açık olan Supsis paneli aracılığıyla anlık bildirim alabilirsiniz. Canlı destek sistemine bağlı olan panelde gerçekleşen faaliyetler hakkında anında bilgilendirilirsiniz. Yeni bir sohbet isteği geldiğinde veya bir sohbet sonlandığında eğer tarayıcınız açık ise bu size bildirim olarak gelir. Tüm iletişim kanallarını tek noktada toplayan Supsis AI bildirim akışınızın düzenli hale gelmesini sağlar. 

02
Sesli Bildirimler

Supsis AI panelinde faaliyet gösterirken belirli eylemler ses ile size iletilir. Dikkat çekmek için tasarlanan sesli bildirimler hızlı iletişim için oldukça işlevseldir. Tek noktada toplanan iletişim yönetiminin denetiminin yapılmasını kolaylaştırır. Sohbet mesajları veya özel müşteri talepleri gibi durumlar sesli bildirimler vasıtasıyla gönderilir.

03

Anlık Bildiri Sistemi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular 🧐

Anlık Bildiri Sistemi, Supsis AI'ın tüm iletişim kanallarınızı tek bir platformda toplamasını ve size her kanaldan gelen iletileri hem tarayıcı hem de mobil uygulama aracılığıyla anlık olarak bildirmesini sağlar.
Supsis AI, web siteniz, sosyal medya ve e-posta gibi tüm iletişim kanallarınızı tek bir panelde bir araya getirir, böylece tüm ziyaretçi faaliyetlerini merkezi bir yerden izleyip yönetebilirsiniz.
Supsis AI, ziyaretçilerin davranışlarını analiz ederek onlara kişiselleştirilmiş mesajlar ve teklifler sunar. Bu, ziyaretçilerin müşterilere dönüşme olasılığını artırır.
Supsis AI, web siteniz, sosyal medya hesaplarınız ve e-posta gibi çeşitli dijital iletişim kanallarında ziyaretçi faaliyetlerini izlemenizi sağlar.
Anlık bildirimler, tüm iletişim kanallarınızda gerçekleşen her eylemi size zamanında bildirir, böylece talep ve sorunlara hızlı bir şekilde yanıt verebilirsiniz. Ayrıca, performans analizi yaparak pazarlama stratejilerinizi optimize etmenize yardımcı olur.
Supsis AI’ın etkileyici hizmetlerinden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilir ve platformu denemeye başlayabilirsiniz. Size yardımcı olmak için buradayız ve başarıya ulaşmanız için destek sunuyoruz.

SUPSİS AI

Anlık Bildiri Sistemi