Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI

Tüm İletişim Kanallarında Chatbot Farkı!

Supsis Ai, tüm iletişim kanallarını tek platformda toplayan bir sistemdir. Birbirinden farklı özellikler taşıyan iletişim kanallarını tek panel üzerinde bir araya getiren Supsis kolay ve hızlı bir işleyişi hedefler. Bünyenizde olan her kanal bu sisteme dahil olabilir. Web siteniz, sosyal medya hesaplarınız, WhatsApp hatlarınız Supsis ile entegre olabilecek kanallardır.

Chatbot, sadece web sitenizde değil, size ait olan her iletişim platformunda faaliyet gösterebilecek nitelikte bir sistemdir. Sizin entegrasyon onayınız ile Chatbot çalışma sürecine başlar. Hızlı, hata payı en minimal düzeyde olan Chatbot her kanal için özenli bir işleyiş sunar.

En Çalışkan Yardımcı 
 Chatbot

İşletmelerin hız ve erişim konusunda yaşadığı pek çok problem Chatbot sayesinde rafa kaldırılır. Dijital dünyanın içinde çok daha fazla işlev gösterebilen Chatbot bir adım öne geçmenizi sağlar. Ancak size bu sistemi en kusursuz haliyle Supsis Ai sunar.  Chatbot sistemi, hızlı ve kesintisiz bir hizmet sunan bir yapı taşır. Müşterilerinizin istediği zaman size ulaşmasını mümkün kılan bu sistem sanal varlığınızın en verimli şekilde işlemesini sağlar. Web siteniz ve sahip olduğunuz diğer iletişim kanallarını tek bir elden kontrol ederken Chatbot’un pratikliğinden faydalanmanız mümkündür. 

circle_shape.png

Supsis Ai’nin yapay zeka ile desteklediği Chatbot sistemi işletmenize ait bütün kanalları profesyonelce kullanmanıza imkan verir. Böylece sanal dünyada başarıyı kolayca elde edersiniz.

 

Chatbot ve Yapabilecekleri

Chatbot, iş sürecine verimlik kazandıran bir yardımcıdır. Hızlı ve kesintisiz hizmet sunan bu robot birçok konuda işlev gösterebilmektedir;

Sosyal Medya Entegrasyonu

İşletmenizin sahip olduğu sosyal medya kanallarındaki süreci Chatbot organize edip denetleyebilir.  Sosyal medya ağlarınıza gelen iletilerini analiz ederek müşterilerinize uygun olan cevabı iletir.

Müşteri İlişkileri Yönetimi

Müşterilerinizin geçmiş faaliyetleri Chatbot tarafından kaynak olarak kullanılır. Bu sayede Chatbot müşterilere özelleştirilmiş bir hizmet sunar.

Satış Yapma Becerisi

Chatbot, müşterilerin istedikleri ürünleri bulabilir. Fakat becerisi sadece bununla sınırlı değildir. Herhangi bir yönlendirme yapmadan satış yapabilen Chatbot hızlı bir alışveriş süreci oluşturur.

Kargo ve Stokların Takibi

E-ticaret faaliyetleri kontrol mekanizmasının diri olması gereken alanlardır. Chatbot ile entegre olmuş olan e-ticaret sitelerinde stok otomatik olarak denetlenir. Bitmesi ya da azalması halinde kargoya gerekli sipariş ileti otomatik olarak ulaşır.

Etiket, Departman ve Ticket Oluşumu

Chatbot, iş sürecinde her şeyin belirlediğiniz çerçevede ilerlemesini sağlar. Bu esnada ise etiket, departman ve ticket gibi Supsis Ai’nin sunduğu nitelikleri kullanır.

Müşteri Anketleri Düzenlemesi

Chatbot, müşterinize anketi nerede ve hangi formatla sunacağınız konusundaki görevi üstlenir.

Müşteri ilişkileri yönetimi

Senaryosunda dahil olan her koşulu benimseyen Chatbot, müşterilere herhangi bir probleminde yardımcı olur. Çözüm odaklı hizmet veren bu bot hızlı ve etkili bir destek sunar.

Rezervasyon Yapma

Mevcut takvimlerinizle entegre olan Chatbot, etkinliklerinizin takibini yapar. Zaman yönetimi konusunda ideal bir yardımcı olan bu bot ile uygun tarihler için özel rezervasyonlar oluşturulabilir.

Chatbot Sisteminin Rol Aldığı Sektörler

Supsis Chatbot

Supsis AI Chatbot ve Size Sunduğu Avantajlar

Müşterileriniz nerede olursa olsun, işletmeniz için daha fazla sonuç elde etmek üzere onlara ulaşabilirsiniz.

Daha Fazla Satış

Daha Fazla Kazanç

7/24 Erişilebilirlik

Para Tasarrufu

2FA Güvenlik

Teknik Destek

Chatbot Hakkında Sıkça Sorulan Sorular 🧐

Supsis AI Chatbot Sistemi, yapay zeka destekli bir platformdur. Tüm iletişim kanallarınızı tek bir çatı altında birleştirerek işletmenizin iletişim süreçlerini otomatikleştirir ve optimize eder.

Chatbot, WhatsApp, WhatsApp Business API, Instagram, Telegram, Facebook, Shopify, Skype, ve web siteniz gibi birçok platformda entegre olarak çalışabilir.

Chatbot, hızlı ve kesintisiz bir hizmet sunarak müşteri memnuniyetini artırır. Ayrıca, müşteri ilişkileri yönetimini geliştirir, satışları artırır, ve işletmenize maliyet tasarrufu sağlar.

Evet, Chatbot, 7/24 erişilebilir olma özelliği ile kesintisiz hizmet sunar, bu da müşterilerinizin her zaman sizinle iletişime geçebilmesini sağlar.

Chatbot, birden fazla personelin yapması gereken işleri üstlenir, böylece personel maliyetlerinde tasarruf sağlar. Aynı zamanda, işletmenizin verimliliğini artırarak maliyetleri düşürür.

Chatbot, potansiyel müşterilerinizi hızlı ve etkili bir şekilde alıcıya dönüştürebilir. Otomatik cevaplar ile alışveriş sürecini hızlandırır ve satışları artırır.

En uygun fiyatlı

Supsis Chatbot Sistemi