Skip links

Canlı Destek

Görüntülü Görüşme

Ekip İçi Toplantı

Yapay Zeka (GPT) Entegrasyonu

Instagram Entegrasyonu

Supsis AI

Telegram Entegrasyonu Supsis AI ile Daha Güçlü!

Tüm iletişim kanallarını tek platformda bir araya getiren Supsis AI Telegram kanalınızın en iyi şekilde yönetmenizi sağlıyor!

Supsis AI

Telegram Entegrasyonu Supsis AI ile Daha Güçlü!

Hızlı Yanıt

Supsis AI entegrasyon kurduğu her iletişim kanalında hızlı bir hizmet sunar. Müşterilerin taleplerine en hızlı şekilde karşılık vermeyi hedefler. Yapay zeka sistemi sayesinde ortaya çıkan bu hız, hazır şablonlar ile gerektiğinde temsilciler tarafından da kullanılır.

Canlı Sohbet Takibi

Telegram, sınırların biraz daha geniş tutulduğu bir iletişim alanıdır. Bu alanda temsilcilerinizin gerçekleştirdiği konuşmaları ve mevcut durumlarını Supsis AI ile gözlemlemeniz mümkündür.

Özel Saatlerin Ayarlanması

Müşterilere iletilecek olan mesajlar için en uygun zamanın hangisi olduğu Supsis raporları ile tespit edilir. Müşterilerin hangi kanalda hangi zaman aralığında daha fazla etkileşim gösterdiği raporlar vasıtasıyla bulunur. Böylece Telegram faaliyetleri için en uygun olan zaman dilimi seçilir.

Güveli İletişim

Supsis AI, veri güvenliğine oldukça önem verir. Dosya transfer sürecinde gösterdiği özeni kanallarda gerçekleşen konuşmalar için de sergiler. Telegram kanalında meydana gelen her konuşma, Supsis AI ile güvenli bir biçimde gerçekleşir. Ayrıca bu konuşmanın verileri Supsis ile saklanır. İhtiyaç duyulduğu takdirde arşiv üzerinden bu verilere ulaşmanız mümkündür.

Telegram Entegrasyonu Supsis AI ile Çok Kolay!

Bütün iletişim kanallarını tek platform üzerinde toplayan Supsis AI kolay bir kullanıma sahiptir. Telegram entegrasyonu süreci de pratik bir şekilde sağlanır. Öncelikle Supsis AI paneline giriş yapılmadı gereklidir.

1

Entegre İşlemi Nasıl Yapabilirim?

Supsis canlı destek panelinde “Entegrasyonlar” alanından Telegram'a tıklayın.

2

Kurulum Aşaması Nasıl Gerçekleşir?

Bu işlem çok basit, açılan penceredeki bölüme Telegram Jetonunuzu yapıştırın.
3

Belirteç adresini nasıl alabilirim?

Telegram bot tokeninden alabilirsiniz.BotFather

Telegram Entegrasyonu

Bilgi paylaşımına yönelik olan kanallar arasında yer alan Telegram müşterilerinizi işletmenize dair daha detaylı ve hızlı bir şekilde bilgilendirmenize yardımcı olur. 

Supsis AI ile entegrasyonu sağlanan bu kanaldaki iletim süreci daha kontrollü olarak ilerler. Supsis, farklı iletişim kanallarını tek bir noktada toplayarak hizmet veren bir üründür. Bu ürün Telegram ile oldukça hızlı ve kapsamlı bir işleyiş sunar. 

Bu sayede WhatsApp'tan sonra en fazla tercih edilen kanallar arasında yer alan Telegram, işletmenizin yükseliş yakalaması ve müşterilerinizin de bilgilenmesi için kullanılır. Supsis AI ise bu sürecin en verimli şekilde ilerlemesini sağlar.

Sıkça Sorulan Sorular Supsis AI Telegram Entegrasyonu🧐

Telegram, toplu mesaj gönderimi için uygun değildir. Ancak müşterilere özel ve kişiselleştirilmiş bilgi akışı sağlamak için idealdir.

 

  • Supsis AI, dosya transferi ve konuşma süreçlerinde veri güvenliğine büyük önem verir. Konuşmalar güvenli bir şekilde gerçekleştirilir ve gerektiğinde arşiv üzerinden bu verilere ulaşılabilir.

Supsis AI, üstün nitelikleri ile iletişim sürecinizi optimize eder ve müşteri memnuniyetini artırır. Hızlı yanıt verme, güvenli iletişim ve doğru zamanlama gibi özellikleri ile işletmenizin başarısını destekler.

  • Hızlı ve Etkili Bilgi Aktarımı: Telegram, hızlı ve detaylı bilgi akışı sağlar.
  • Kapsamlı Hizmet: WhatsApp'tan daha geniş sınırlara sahip olan Telegram, e-ticaret duyuruları için ideal bir kanaldır.
  • Müşteri Memnuniyeti: Telegram, hızlı ve kişiselleştirilmiş hizmet sunarak müşteri memnuniyetini artırır.

Supsis AI

Telegram Enetgrasyonu