Arşiv seçenekleri, paket seçeneklerinde detayları olarak yazmaktadır. Arşiv imkanı vardır. Supsis ile tüm sohbetlerinizi ve görüşmelerinizi arşivleyebilirsiniz
Supsis’i bugün denemeye başlayarak tüm iletişim kanallarınızı tek bir platformda yönetebilir, destek ve satış süreçlerinizi hızlandırarak işinizi büyütebilirsiniz.
Supsis hesabı oluşturma işlemi çok kolay. Anasayfada yer alan “Ücretsiz Deneyin” yada “Demo” butonuna tıklayarak kayıt sayfamıza ulaşabilirsiniz. Kayıt sayfamızdan bilgilerinizi doldurduktan sonra “Gönder” butonuna tıklayarak hesabınızı oluşturabilirsiniz.
Ardından kayıt olurken girdiğiniz mail adresine tarafımızdan onay maili gelecektir. Mail içeriğine girerek onaylamanız gerekmektedir. “Doğrula” butonuna basarak kurulum aşamasına geçeceksiniz.
Doğrulama işlemine geçiş yaptıktan sonra sizi 5 adımlı kurulum alanı karşılıyacaktır.
1.Adım : Websitenizin adresi – Tercih Edeceğiniz Dil – Adınız – Organizasyon yada Şirket adı
Bu bilgileri girerek “Sıradaki Adım” butonuna tıklamanız gerekmektedir.
2.Adım: Tema ayarları – Sohbet Balonu Renginizi – Yazılacak Yazıyı – Yazı Renkleri gibi özelleştirmeleri tercihinize göre yapıp tekrar “Sıradaki Adım” butonuna tıklamanız gerekmektedir.
3.Adım:Temsilcilerinizini çalışma saati ayarlamalarınızı bu alandan yapabilirsiniz.Dilerseniz 7/24 hizmet dilerseniz de belirli saat aralıklarında hizmet verebilirsiniz. Sonrasında “Sıradaki Adım” butonuna tıklamanız gerekmektedir.
4.Adım: Canlı Destek hizmet alanının Masaüstü , Tablet ve Mobil alanlardaki nasıl görünüm sağlayacağını önizleme olarak size yansıtan bir adımdan oluşmaktadır. “Sıradaki Adım” butonuna tıklamanız gerekmektedir.
5.Adım: Son adımda sizleri entegre yapacağınız izleme kodu ve test ekranı karşılayacaktır. Bu entegrasyon kodunu, SUPSIS Canlı sohbeti etkinleştirmek istediğiniz herhangi bir sayfada </body> etiketinin bitiminden hemen önceki alana uygun olarak yapıştırınız. Sonrasında sağ alanda websitenizin adı yazan yerde “Kontrol Et” butonu ile kontrolunu sağlayınız. Ardından “Hızlı Kurulumu Tamamla” butonu ile kurulum işlemini bitiriniz. Sizi şifre yenileme ekranı karşılayacaktır. Bu alandan Supsis paneline giriş sağlayacağınız şifreyi belirleyip “Şifre Değiştir” butonuna basınız. Takıldığınız yada sorun yaşadığınız her alanda Canlı Destek alanımızdan yada info@supsis.com adresinden bize ulaşmaktan çekinmeyiniz.
Ekip üyeleriniz için yeni kullanıcılar oluşturarak tüm ekibinizin Supsis üzerindeki destek ve satış süreçlerinizi yönetmesini sağlayabilirsiniz. Supsis’in modüler yetkilendirme sistemi ile farklı yetki grupları oluşturabilir, farklı fonksiyonlardaki ekiplerinizin yalnızca ilgili Infoset modüllerini kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
Bir temsilci oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1- İlk olarak panel üzerinden bildirimleri açmanız sizin açınızdan faydalı olacaktır. Tüm gelen aktif konuşmaları anlık bildirim şeklinde almaya başlayacaksınız.
2- Panel Menü kısmından “Kullanıcılar” Sekmesine girerek “Yeni Kullanıcı” butonuna basmanız gerekmektedir. Açılan mini pencerede oluşturacağınız kullanıcının Adı, E-posta, Şifre, Rol, Dil, Departman, Otomatik chat atama limiti gibi özelliklerini doldurup “Kaydet” demeniz gerekmektedir.
Bu şekilde ekibinize ve departmanlarına göre yetkinliklerini sınırlandırarak kullanıcılar oluşturulmaktadır. Ekibinizin yetkilerine göre her kullanıcı grubu için rol ve departman oluşturmanız sizin için faydalı olacak, genel raporlama gibi alanlarda ve yetkili işlemlerine müdahale edememe alanlarında faydanıza olacaktır.
Takıldığınız, sorun yaşadığınız her alanda bizimle Canlı Destek alanından veya info@supsis.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.
Botunuzu oluşturmak için aktif bir ChatBot hesabınızın olması gerekir. Hesabınızı oluşturmak için supsis.com/demo ziyaret edin ve yeni bir demo kullanıcı olarak kaydolun.
ChatBot, her ay 50 chat ücretsiz deneme sürümü sunar, böylece bu süre zarfında botunuzu oluşturabilirsiniz.
Hadi yolculuğa başlayalım!
Hesabınızı oluşturduktan sonra, yeni bir hikaye oluşturabileceğiniz ChatBot panosuna gideceksiniz. Bot oluştur düğmesine tıklayın .
Yeni hikayenizin adını istediğiniz şekilde olarak adlandırın.
İlk hikayenizi oluşturduktan sonra senaryo alanında vermiş olduğunuz isimli senaryo yer alacaktır. Üzerine tıklayarak ChatBot’un Görsel Oluşturucusuna aktarılacaksınız . Varsayılan olarak, başlamanıza yardımcı olmak için orada temel bir konuşma ağacı hazırladık.
Başlangıç noktası , hikayenizin nerede başladığını gösterir. Bu, düzenlenemeyen bir tetik noktasıdır. Ayrıca, kullanıcıları karşılamak için varsayılan bir Hoş Geldiniz/Hello mesajı ekledik . İstediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Bu fırsatı bir kullanıcının dikkatini çekmek için kullanalım!
Düzenleme penceresini açmak için Bot’un yanıtı bloğuna tıklayın . Karşılama mesajının 6 çeşidini hazırladık. Bunları olduğu gibi sürükleyip bırakabilir veya istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Ardından, soldaki menüden bir Resim yanıtı seçin ve tıklayınn. Ardından, kullanıcılara göstermek istediğiniz resmi yükleyin.
Resminiz hazır!
Ardından, menüden başka bir Metin yanıtına tıklayın. Ardından mesajınızı girin.
Ardından, bir Hızlı yanıt yanıtı ekleyin. Burada, kullanıcıya bülteninize kaydolmak isteyip istemediğini sorabilirsiniz. Örneğin bir kupon kodu sunarak kullanıcıyı bunu yapmaya teşvik edebilirsiniz.
Şimdi, kullanıcıların e-postalarını bırakmak isteyip istemediklerine karar vermelerine izin vermek için butonları ayarlamanız gerekiyor. İçeriğini açmak için ilk butona tıklayın. Buton başlığı alanına butonun adını yazın . Ardından, Buton türünü Mesaj gönder (Send Message) olarak ayarlayın . Hazır olduğunuzda ayarları kaydedin.
Şimdi, bülteninize kaydolmak istemeyen kullanıcılar için ikinci butonu hazırlamanız gerekiyor. Buton Ekle alanını tıklayın .
Butonun başlığını yazın. Ardından, Mesaj gönder (Send Message) buton türünü seçin ve ayarları kaydedin.
Hazır olduğunuzda kapatmak için kaydet’e tıklayın.
Şimdi sıra kullanıcıda. Sohbete devam etmek için ana menüden Kullanıcı girişi bloğunu seçin ve Bot yanıtı bloğunun sonrasına bırakın.
Kullanıcı girişi nedir ?
Kullanıcı giriş bloğu , kullanıcı yanıtlarını toplamanıza olanak tanır. Bu blokta, ne tür kullanıcı mesajlarının botun yanıtını tetikleyeceğini tanımlamanız gerekir. Kullanıcı girişi oluşturmak için Anahtar Kelimeleri ve Kullanıcının söylediğini tanımlamanız gerekir . Bunlar, aralarından seçim yapabileceğiniz eşleştirme sistemleridir.
Düzenleme penceresini açmak için eklenen Kullanıcı girişine tıklayın ve bloğun adını yazın. Ardından, sohbet robotunun bir sonraki yanıtını tetikleyecek mesaj türünü girin. Bunu Anahtar Kelimeler bölümünde veya Kullanıcının söylediği bölümünde yapabilirsiniz.
Botunuzun belirli bir anahtar kelimeye yanıt vermesini istiyorsanız, Anahtar Kelime eşleme sistemini kullanın. Kullanıcıların daha uzun ifadeler kullanarak yanıt vermesini bekliyorsanız, Kullanıcının Söyledikleri alanını kullanın.
Yanıtınız hazır olduğunda, kaydet ve kapat’ı tıklayın.
Şimdi, kullanıcının e-postasını almanız gerekiyor. Ana menüden Soru bloğunu sürükleyin ve Kullanıcı giriş bloğundan sonra bırakın.
Soru bloğuna tıklayın ve bloğun adını yazın.
Şimdi, Soru çeşitleri alanına sorunuzu girin . Buraya daha fazla varyant ekleyebilirsiniz. Bu şekilde, kullanıcı yanlış e-posta formatı sağladığında, bot uygun e-posta formunu tekrar sormak için farklı kelimeler kullanır. Bunu yaparak chatbotunuzu daha doğal hale getirebilirsiniz.
Şimdi, Yanıtı doğrula alanında, Yanıtı doğrula alanından e-posta‘yı seçin. Bu sayede, sohbet robotunuz, kullanıcının e-posta adresinin uygun biçimini sağlayıp sağlamadığını bilecektir.
Ardından, yanıtı kaydet alanında, varsayılan e-posta özniteliğini ayarlayın. Bu şekilde, kullanıcı doğru e-posta adresini verirse ChatBot bu e-posta adresini kullanıcıya atayacaktır.
Ardından, Başarısızlık durumunda eylem bloğunda, bir kullanıcı e-postalarının doğru biçimini yazamazsa botunuzun ne yapacağını seçebilirsiniz.
Başarısızlık bloğuna git seçeneğini belirlerseniz , bot yanlış e-posta adresi biçimini kaydetmez ve kullanıcıdan e-postalarının uygun biçimini sağlamasını tekrar ister.
Ardından, doldurduktan sonra Yeniden Dene’yi seçin, böylece botunuz doğru yanıtı alana kadar denemeye devam eder. Hazır olduğunuzda, kaydet ve kapat’ı tıklayın.
Şimdi, kullanıcıya e-posta adresi için teşekkür etmeniz ve söz verilen kupon kodunu sağlamanız gerekiyor. Bunu yapmak için, ana menüden Bot Yanıt’ını seçin ve sürükleyin, Başarılı bloğundan sonra bırakın.
Bloğun adını yazın.
Şimdi, bir Resim yanıtı ekleyin ve kullanmak istediğiniz bir resmi yükleyin.
Son olarak, bazı metin yanıtları ekleyin ve mesajlarınızı girin. Kupon kodunu eklemeyi unutmayın! Hazır olduğunuzda, kaydet ve kapat’ı tıklayın.
Şimdi, kullanıcının bülteninize kaydolmak istememesi durumunda botun mesajını hazırlamanız gerekiyor. Bunu yapmak için , ana menüden Kullanıcı girişini sürükleyin ve Hoş Geldiniz mesajından sonra bırakın .
Kullanıcı giriş bloğuna tıklayın ve bloğun adını yazın. Ardından, Anahtar Kelimeler veya Kullanıcının Söyledikleri alanlarını kullanarak kullanıcı yanıtlarını girin . Kullanıcılarınızın gönderebileceği tüm olası yanıtları yazın. Hazır olduğunuzda, kaydet ve kapat’ı tıklayın.
Şimdi konuşmayı sonlandırabilirsiniz. Bot’un Yanıtı bloğunu ana menüden sürükleyin ve bülteninize kaydolmayı reddeden Kullanıcı girişinden sonra bırakın.
Bot yanıt bloğuna tıklayın . Yazı türü yanıtını ve Resim yanıtını seçin ve botun mesajını girin. Ardından, kaydet ve kapat’ı tıklayın.
Son olarak, hoş geldiniz mesajının altında Varsayılan aksi durum görebilirsiniz . ChatBot’ta her hikaye, bir Varsayılan yedek mesajın dört çeşidiyle birlikte gelir . Üzerine tıklayıp içeriğini istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Varsayılan aksi durum nedir ?
Varsayılan Aksi Durum , bir tetik noktası işlevi görür ve düzenlenemez. Bir chatbot, kullanıcının sorusuna uygun bir cevap bulamadığında etkinleştirilir. Görüşmeyi kurtarmak için Varsayılan yedeğe Bot yanıtı ekleyebilir ve özel bir geri dönüş mesajı görüntüleyebilirsiniz.
ChatBot, geri dönüş etkileşimi ile yanıt veren tüm benzersiz etkileşimleri toplar ve bunları Eğitim / Training bölümünde saklar . Botunuzun bir dahaki sefere onları tanıyabilmesi ve eşleşen yanıtlar sunabilmesi için bunları doğrudan sohbet robotu hikayenize ekleyebilir ve eğitebilirsiniz.
Görünüşe göre birl bot oluşturmuşsunuz. Tebrikler! ChatBot’un Görsel Oluşturucusu, hikayenizi uygulama içinden test etmenizi sağlar. Bu sayede sohbet robotunuzu müşterilere göstermeden önce hataları çok daha hızlı tespit edebilir ve düzeltebilirsiniz.
Sağ üst menü çubuğundaki Botu test et düğmesini tıklayın. Bu, Test aracını açacaktır .
Chatbot karşılama mesajları belirdi. Amaçlandığı gibi çalışıp çalışmadığını görmek için botla sohbet edin.
Gördüğünüz üzere Chatbot sizden gerekli bilgileri alıp yazmış olduğunuz Kupon kodunu paylaşıyor, diğer yolları denemek için baştan bir test işlemi sağlayabilirsiniz.
Her şey yolunda göründüğüne göre, chatbot’unuzu web sitenize yerleştirmeye hazırsınız!
Chatbot hikayenizi tasarladıktan sonra sağ üst kısımdan “Yayınla” butonuna tıklayarak hazırladığınız hikayeyi kayıt edin, bu aşamada chatbot size soracaktır, “Varsayılan hikayeniz olarak tanımlamak ister misiniz?” şeklinde. Evet seçeneğine basarsanız Chatbot websitenizde otomatki entegre olmuş olacaktır ve gelen tüm üyelerinizi ilk Chatbot karşılayacaktır.
Ayrıca;
Entegrasyonlar bölümüne gidip oradan hangi iletişim kanalınızda hangi Chatbot senaryosu entegre görebilir, dilediğinizi değiştirebilir ya da kaldırabilirsiniz. İsterseniz farklı senaryoları Web, Whatsapp, Instagram gibi ayrı ayrı kanallara entegreler sağlayabilirsiniz.
Tüm sorularınız için bizlerle her zaman iletişime geçebilirsiniz.
Keyifli Günler Dileriz
Supsis uygulamasını kullanmaya başlamak için demo sayfasından form bilgilerini doldurun, gelen maili onaylayın kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
Entegrasyon kodunu sitenizde header kısmına eklemeniz yeterli olacaktır.Takıldığınız her an canlı destek alanımıza bağlanabilirsiniz.
Müşterilerinize hızlı cevap vermek için hazır şablon tanımlayabilirsiniz. Hazır içerik ve şablonlar ile işlerinizi otomatik olarak hızlandırıp, bu içeriklere kısayollar atayarak kolay kullanım sağlayabilirsiniz.
Arşiv seçenekleri, paket seçeneklerinde detayları olarak yazmaktadır. Arşiv imkanı vardır. Supsis ile tüm sohbetlerinizi ve görüşmelerinizi arşivleyebilirsiniz
Rahatsız edici kelimeleri önceden ekleyebilir, temsilcilerin bu kelimeleri göndermesine izin vermeyebilirsiniz.
Evet, konuşmayı farklı bir ekip arkadaşınıza yönlendirebilirsiniz.
Evet, kişsel veriler uçtan uca şifreleniyor. Verileriniz KVKK kapsamına uygun şekilde şifrelenip barındırılmakta ve ücüncü kişiler veya kurumlarla paylaşımı söz konusu olmamaktadır.
“Oluşturulan panel bilgileriniz size demo ekranında bildirilecek olup e posta doğrulaması istenecektir. Bilgilerinizi unuttuğunuz durumda doğrulamış olduğunuz e posta adresiyle şifresiz giriş sağlayabilir, şifre oluşturabilirsiniz.”
“Evet, Ücretsiz Demo Hesabı Oluşturmak için işlevsel olarak kullanmak için siteniz bulunmalıdır.”
“Panel arayüzü sade ve oldukça anlaşılır tasarlanmıştır. Panel içerisinde ön bilgilendirme ve dokümantasyon sunulmaktadır.” Ayrıca websitemizin anasayfasında “Yardım Merkezi” menüsünden gerekli bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Karşılaştığınız her sorunda canlı destek alanımıza bağlanmaktan çekinmeyin!
Arşiv alanında : “Yazışma geçmişiyle ilgili bilgiler burada kayıt edilir. Bunlar ziyaretçi talepleri, ziyaretçiyle chat süresi, not ve değerlendirmelere ulaşılır. Detaylı filtrelemeyle arşive kolay ulaşım sağlanır.”
“Evet; sosyal medya platformlarını Supsis’e entegre edebilirsiniz, böylelikle tüm iletişim kanallarınızı Supsis üzerinden takip edebilirsiniz.”
“Evet, özel giriş formunu düzenleyerek gerekli bilgi taleplerinin içerdiği formu kullanabilir ayrıca bilgilerin zorunluluğunu belirleyebilirsiniz.”
Supsis iletişime dair her şey mottosuyla birlikte müşterilerinizin firmalara kolaylıkla ulaşmasını, taleplerini,isteklerini size ulaştırıp çözüm sağlamanızı sağlıyor, Supsis diyor ki çözerim!”
Evet, Android ve Ios için Supsis mobil uygulaması bulunmaktadır. Mobil uygulama ile bilgisayar başında olamamanız durumunda iletişime ve desteğe devam edebilirsiniz.
“Supsis, Türk mühendis arkadaşlarımızla birlikte %100 yerli bir yazılım olarak geliştiriliyor, geliştirilmektedir.”
Softcand Yazılım Hizmetleri A.S.